Festmény, grafika

Fotó

Kerámia,cserép,porcelán

Fa,kő

Ékszer,fém,csuhé,mézeskalács

ArtBalaton, a mi művészet-pártolásunk

Az ArtBalaton célja, hogy a létrehozza a Balaton környékén élő és alkotó művészek adatbázisát. Partnereinkkel együttműködve támogatjuk összművészeti programok, rendezvények szervezését, melyek hagyományos és formabontó módon hívják fel a figyelmet a Balaton környékén élő kortárs művészekre valamint a művészet érték- és közösségteremtő, nevelő szerepére. A lehető legteljesebb adatbázis megteremtésének szándékával hoztuk létre az oldalt.

A Balaton-felvidék egyik legforgalmasabb pontján, Örvényesen közvetlenül a 71-es főút és a balatoni kerékpárút mellett hoztuk létre az ArtBalaton Galériát. Galériánk bel- és kültéri kiállítóhelyekkel, állandó és időszaki tárlatokkal várja az érdeklődőket. Az ArtBalaton Galéria bemutatkozási lehetőséget biztosít az ArtBalaton adatbázisában található művészek számára. Az Artbalaton Galéria programjait a www.artbalaton.hu oldalon tesszük közzé.

Az artbalaton.hu oldalon folyamatosan közlünk művészekkel készült interjúkat, híreket és a programajánlókat. Az ArtBalatont művészet-pártoló magánszemélyek hozták létre és tartják fenn.

Hogyan kerülhetnek be a művészek az ArtBalaton adatbázisába?

Az artbalaton@gmail.com-on vegye fel velünk a kapcsolatot. Küldeni fogunk egy adatlapot, amiben az összes tudnivaló benne lesz. Az adatbázisba kerülés és www.artbalon.hu oldalon történő megjelenés minden művész számára ingyenes.