A barátnőmnek ajándékba

Az ember férfiként rengeteg dologgal szembe kell hogy nézzen. Neki kell mindig az erősebbnek lenni nem csak fizikálisan, hanem lelkileg is, támogatni kell a nőt és a családot, ami persze sajnos biztos sokaknak nem sikerül, de számomra egy valamire való férfinek, így magamnak is egy alapvető elvárás. És hát persze biztosan nekünk is van számtalan hibánk vagy mániánk, amit folyamatosan elkövetünk és így nehéz lehet velünk együtt elfogadni, de persze a nők hasonló jellegű dolgait is helyén kell tudnunk kezelni.

Az én barátnőm például egészen egyszerűen tökéletesen tudja tudat alatt kiszámolni, hogy mikor lenne a lehető legfontosabb a telefonja használata, és pont akkor nincs nála töltő vagy töltési lehetőség, amikor kellene, és hát hogyan is mondjam, mindig lemerül. Egészen egyszerűen elegem lett már abból, hogy bárhova megyünk, ahová nem együtt indulunk el, vagy bárhová megy nélkülem, mindig az idegeskedés és az aggódás jellemezi az óráimat, mert lemerül a telefonja, nem érem el, és még csak azt sem tudom megkérdezni, hogy merre jár, jól van-e vagy hogy megérkezett-e épségben ahová éppen tartott.

Nézelődni kezdtem a power bank kínálatban, és gondolkodni kezdtem, hogy melyikkel is lephetném meg, ami az ilyen helyzeteket megmenti, hiszen fel tudja vele tölteni a készüléket, és nem kerülünk többé vele ilyen nehéz helyeztbe és vitába sem. Persze voltak szempontok, aminek tudom, hogy meg kell hogy feleljen ez a kis eszköz, például hogy beférjen egy női táskába, és legyen szép, elegáns, hiszen ő ezt a fajta vonalat szereti, és a baseus egyik példányára esett a választásom, amit már meg is rendeltem számára a baseusshop.hu oldalról. És hát mondanom sem kell, hogy alig várom hogy átadhassam neki. Remélem ezzel tényleg megoldódnak az ilyen jellegű problémáink és mindig elérhető lesz, nem szeretnék többé aggóni miatta.