Testvéri szeretetből

Mindenki életében vannak olyan kötelékek, családi, rokoni szálak, amik folyamatosan jelen vannak, segítenek bennünket, ezer szállal kötődnek hozzánk. Egyik ilyen, igen szoros kapcsolat a testvéri kapcsolat.

Amikor gyerekek vagyunk, és ismerkedünk az élettel, amikor egyetlen feladatunk a játék, mely során a szerepjátékok által készülünk a felnőtté válásra, még nem ismerjük, mi is tulajdonképpen a testvér szó igazi jelentése. Biztos mindannyian ugyanazt érezzük testvéreinkkel kapcsolatban, mint én éreztem annak idején: vetélytársat, sokszor ellenséget láttam a tesómban, harag, ellenszenv volt gyakran vele szemben. Ez azért alakult így, mert idősebb révén, sokszor kaptam szüleimtől azt a feladatot, hogy vigyázzak rá, játszak, foglalkozzak vele. Időnként ezért nem is mehettem a barátaimmal együtt délutánonként, esténként találkozni. Emiatt igencsak bosszantott a testvérem jelenléte.

Aztán az évek múlásával az érzéseim teljesen megváltoztak a testvérem iránt. Nem csak az érzéseim, hanem kapcsolatunk is észrevétlen átalakult szeretetté. Éreztem, hogy egyre inkább szükségem van a tanácsaira, a segítségére. Már egyáltalán nem éreztem tehernek, ha együtt töltöttük el a szabadidőnk nagy részét, vagy együtt mentünk szórakozni, vásárolni. Ma már kifejezetten keressük azokat a pillanatokat, amikor együtt lehetünk, és végig beszélhetjük, mi történt velünk, amióta nem találkoztunk, esetleg tanácsokat adunk egymásnak a magánéleti gondok esetén. Most már tudom, mennyire fontos dolog, hogy ilyen jó testvérem van, akinek a tanácsaira, segítségére felnőttként bármikor számíthatok. Ezért gondoltam, hogy meglepem Őt egy csodás ajándékkal. Legalkalmasabbnak látszott az avon parfüm, mivel ismerem az ízlését. Meg is találtam kedvenc illatát, az Avon Incandessence Soleil parfümöt, amivel sikerült nagy örömöt szerezni Neki. Nagy örömet szereztem ezzel az ajándékkal húgom számára.