A mai modern világ elengedhetetlen vállalati eszköze

Az ember folyamatosan öregszik, és ahogyan telnek el felette az évek, a világ is sorra meglepetésekkel kápráztatja el őt. Persze a saját életében ezek a meglepetések lehetnek vegyesek, egy vállalati életutat tekintve viszont mindig változásokat és persze alkalmazkodási igényt jelentenek. Régen, amikor én megalapítottam a vállalkozásomat persze még fogalmam sem volt róla, hogy öt év múlva már a duplájára fog nőni nem csak a cég mérete és termelése, hanem a felelősség is. Én ugyanis minden munkavállalóm megélhetése és anyagi biztonsága iránt felelősséget érzek. Mai nap pedig már közel százötven fő az, akiről ilyen szinten is gondolkodnom kell. Nagy teher nyomja a vállamat és pontosan emiatt nem engedhetem meg magamnak, hogy akármilyen figyelmetlenséget kövessek el, vagy ne tegyek kellő időt és energiát abba, hogy mondjuk egy kulcs munkavállalót felkutassak, vagy egy tökéletes külső partner szolgáltatót keressek meg.

Amikor én rádöbbentem, hogy a népesség alakulása és az oktatás problémái hamarosan munkavállalói nehézségek felé fognak bennünket sodorni, akkor azonnal keresni kezdtem egy olyan szolgáltató csapatot, akik kellő tudással, szakértelemmel és szakmai tapasztalattal tudnak segítséget nyújtani számunkra a coaching feladataiban. Közel sem gondoltam volna, hogy ennyire jól fog sikerülni a kutakodásom, hiszen rátaláltam a Kogwheel csapatára, akikkel nem csak hogy a mai napig is együtt működünk, hanem iszonyatosan sokat segítenek a vállalati hangulat javításában, az összetartás növelésében és persze az egyéni tervek és célok kialakításában és megvalósításában, amit tökéletesen tudunk illeszteni a szervezeti működéshez, így pedig nem csak elvándorlás nem tapasztalható a munkavállalók között, hanem egy elégedett cég vezetőjeként érezhetem magam.

A csapatépítő tréning pedig csak dobott ezen a tökéletes eredményen. Minden munkavállaló áradozott az átélt közös élményekről, és nem egy kötelező rosszként jellemezték ezt az eseményt, mint megannyi cégnél hallottam már sajnos. Én tökéletesen elégedett vagyok ezzel a szuper csapattal és a közös munkával, és biztos vagyok benne, hogy még nagyon sokáig közösen fogunk menetelni az úton. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.